Välkomna till Little Fellow's kennel!

Jag som har Little Fellow’s kennel heter Heléne Stråth och bor tillsammans med min sambo Conny i en liten by ett par mil utanför Växjö. Vi föder upp Jack Russell Terrier i mycket liten skala.

Jag har haft hundar som mitt stora intresse i över 30 år. Raser som jag har haft är mellanpudel som barn och sedan ett par grand danois, rhodesian ridgeback och flera jack russell terrier. Jack russell terrier har jag haft sedan 1985 och jag födde upp rasen redan innan den blev godkänd i Svenska Kennelklubben.

Även mitt arbete är präglat av hundar, jag arbetar sedan 1995 som handledare på ett hunddagis i Växjö som heter Fidos Dagis. Vill du veta mer om hunddagiset och se Zara på film kan du gå in på www.atrium.g.se och klicka på Fidos Dagis. Hunddagiset drivs i föreningsform och har kommit till för att ge meningsfull sysselsättning och arbetsträning åt människor med psykiska funktionshinder. Att få känna gemenskap i en grupp med trevliga arbetskamrater, att vara behövd, få arbeta med mysiga hundar och vara ute i skog och mark tillsammans ger en fantastisk möjlighet till rehabilitering och ökad livskvalitet!

Våra valpar är efter högt meriterade hundar med australiska, nya zeeländska och svenska linjer. De är uppfödda i hemmiljö med mycket utevistelse. De är mycket hanterade, både enskilt och i flock. De har bilvana, har blivit inkallningstränade och är vana vid ljud från fyrverkerier, skott och åska på CD-skiva.

Alla valpar säljs förstås registrerade i Svenska Kennelklubben, avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktigade, chipmärkta samt dolda fel-försäkrade i tre år.

Välkomna att höra av er vid intresse!